Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6500
Назва: «Трудове навчання (технічні види праці)» підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів
Автори: Терещук, Андрій Іванович
Захаревич, Микола Анатолійович
Ключові слова: підручник для 8 класу
Трудове навчання
технічні види праці
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Терещук, А. І. Трудове навчання (технічні види праці) : Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів / А. І. Терещук, М. А. Захаревич. – Київ : Літера ЛТД, 2016. – 200 с.
Серія/номер: УДК;
Короткий огляд (реферат): Підручник містить достатній обсяг теоретичної інформації, необхідної для виконання практичних завдань, передбачених програмою. Матеріал оптимально структурований, що досягається, зокрема, за допомогою рубрик «Пригадайте», «Запам’ятайте – важливо», «Запитання для обговорення», «Цікаво знати», «Корисні поради», «Запитання та завдання» та інтуїтивно зрозумілих піктограм. У підручнику чітко виокремлено головну й допоміжну інформацію. Пояснення технологіч-них операцій детально проілюстровано фотографіями, спеціально зробленими для підручни-ка в умовах реальної шкільної майстерні. Інформацію з історії традиційного інструменту доречно поєднано з описом новітніх технологій обробки металу. Крім того, вміщено ознайом-лювальну інформацію про комп’ютерне моделювання та його застосування у виробничих про-цесах, про системи автоматизованого проектування на сучасному виробництві. У параграфах, присвячених дизайну предметного середовища, наголос зроблено на історії, принципах і до-сягненнях світового та українського промислового дизайну. В усіх розділах присутній украї-нознавчий компонент – розповіді про досягнення вітчизняної науки, промисловості та архітектури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6500
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Trudove_navchannia.pdf.pdf1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.