Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6528
Назва: «Трудове навчання (обслуговуючі види праці)» Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів ( для дівчат )
Автори: Терещук, Андрій Іванович
Медвідь, О. Ю.
Приходько, Ю. М.
Ключові слова: Трудове навчання
обслуговуючі види праці
Підручник для 8 класу
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Трудове навчання (обслуговуючі види праці) : Підручник для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів / А. І. Терещук, О. Ю. Медвідь, Ю. М. Приходько. – Київ : Літера ЛТД, 2016. – 288 с.
Короткий огляд (реферат): Підручник відповідає чинній навчальній програмі з трудового навчання і містить два блоки: «Технологія виготовлення швейних виробів», «Технологія виготовлення виробів інтер’єрного призначення». Підручник складається з п’яти розділів, які знайомлять учнів з властивостями матеріалів хімічного походження, конструкційними матеріалами та їхніми властивостями, технологією виготовлення швейних виробів, дизайном предметного середовища, технологією виготовлення виробів інтер’єрного призначення; містять відомості про основи техніки, технологій і проектування та технологію побутової діяльності. Структура підручника має раціональну послідовність у розміщенні як основного, так і другорядних текстів. В основну частину підручника включено теоретичний матеріал, який стосується основних властивостей матеріалів, техніки і технології їх обробки, а також практичного втілення у вигляді опису технології виготовлення конкретних об’єктів праці. Другорядний текст диференційовано за такими рубриками: «Цікаво знати», «Запам’ятай – важливо», «Довідка», «Порада», «Виконай з дорослими», які винесено на береги підручника. Додатковий матеріал вдало доповнює основні поняття, що розкриваються в підручнику, що є доречним і дидактично виправданим.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6528
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Trudove_navchannia.pdf.pdf682,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.