Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкачук, Станіслав Іванович-
dc.date.accessioned2016-12-23T08:29:06Z-
dc.date.available2016-12-23T08:29:06Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citation11. Ткачук С.І. Особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовки. /С.І. Ткачук/ Вісник Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка (Педагогічні науки). – Чернігів : ЧНПУ, 2016. – Випуск 137. – С. 58-62.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6531-
dc.description.abstractВ статті розглянуто проблему підготовки ...uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК;644(07)-
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk
dc.subjectпрофесійна освітаuk
dc.titleОсобливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій в умовах професійної підготовкиuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
osobl_formuv.pdf6,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.