Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6532
Назва: Сучасна українська літературна мова. Вступ. Фонетика і фонологія. Орфоепія. Графіка. Орфографія
Автори: Комарова, Зоя Іванівна
Ключові слова: Сучасна українська літературна мова
аудиторні завдання
домашні завдання
лабораторні роботи
контрольні роботи
індивідуальні навчально-дослідні завдання
Дата публікації: 2016
Видавництво: ПП Жовтий О. О.
Бібліографічний опис: Комарова, З. І. Сучасна українська літературна мова. Вступ. Фонетика і фонологія. Орфоепія. Графіка. Орфографія: збірник вправ і завдань для студ.-філол. вищих навч. закладів: навч. посібник / Зоя Іванівна Комарова; Уманський ДПУ імені Павла Тичини – 3-ге вид., доповн. – Умань: ПП Жовтий О. О., 2016. – 129 с.
Серія/номер: УДК;811.161.2(075.8)
ББК;81.411.1я73С89
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить практичні вправи до розділів «Вступ», «Фонетика і фонологія», «Орфоепія», «Графіка», «Орфографія» курсу сучасної української літературної мови, завдання для аудиторних і домашніх, лабораторних і контрольних робіт, а також індивідуальні навчально-дослідні завдання. Практична частина спрямована на вироблення у студентів умінь і навичок спостерігати, аналізувати і класифікувати мовні явища, працювати зі словниками, на глибоке оволодіння орфоепічними і частково правописними нормами, на набуття і вдосконалення навичок фонетично-орфографічного аналізу слів, текстів. Після кожної теми вміщено запитання і завдання для самоперевірки, які сприятимуть закріпленню вивченого матеріалу. Адресований студентам-філологам вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6532
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Latin Edition.pdf789,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.