Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6551
Назва: Сутність та класифікація тренінгів як занять у вищій школі
Автори: Осадченко, Інна Іванівна
Ключові слова: тренінг; навчальний тренінг; класифікація тренінгів; соціально-психологічний тренінг.
Дата публікації: 2009
Серія/номер: ;УДК 37.015.3+159.9.07
Короткий огляд (реферат): У цій статті на основі аналізу існуючих у психолого-педагогічній літературі підходів щодо розуміння сутності та класифікації тренінгів як занять у вищій школі розглядається тренінг як спеціальний вид заняття, як багатофункціональне педагогічне явище, характер якого, зміст та структура визначають його значення та місце у процесі фахової підготовки. Тренінги класифікуються на навчальні (спілкування; професійноважливих якостей та особистісного зростання; мотиваційні; професійно-орієнтаційної та керівної спрямованості учасників) та соціально-психологічні.
Опис: Осадченко І. І. Сутність та класифікація тренінгів як занять у вищій школі / Осадченко І. І. // Наукові записки Вінницького державного університету імені Михайла Коцюбинського : зб. наук. пр. – Сер. : Педагогічка і психологія / ред. кол.: М. І. Сметанський (голова) [та ін.]. – Вінниця : ТОВ фірма «Планер», 2009. – Вип. 27. – С. 301–308.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6551
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ст_Осадченко_Сутність_та_класиф_тренінгів....PDF425,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.