Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гвоздецька, Юлія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2016-12-26T09:55:37Z | - |
dc.date.available | 2016-12-26T09:55:37Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | http://conferences.neasmo.org.ua/en/art/2750 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603 | - |
dc.description.abstract | У тезах конференції визначено критерії, рівні та показники сформованості фахової компетентності майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв у процесі професійно-практичної підготовки. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ДВНЗ "Переяслав_Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди" | uk |
dc.subject | критерії, показники, рівні, фахова компетентність | uk |
dc.title | КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kruterii_pokaznuku_rivni.pdf | 286,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.