Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василівна-
dc.date.accessioned2016-12-26T09:55:37Z-
dc.date.available2016-12-26T09:55:37Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationhttp://conferences.neasmo.org.ua/en/art/2750uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6603-
dc.description.abstractУ тезах конференції визначено критерії, рівні та показники сформованості фахової компетентності майбутнього викладача з основ технологій харчових виробництв у процесі професійно-практичної підготовки.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "Переяслав_Хмельницький педагогічний університет імені Григорія Сковороди"uk
dc.subjectкритерії, показники, рівні, фахова компетентністьuk
dc.titleКРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ФАХОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНО-ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kruterii_pokaznuku_rivni.pdf286,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.