Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6667
Назва: Історія українського мовознавства
Автори: Гонца, Ірина Семенівна
Ключові слова: Українське мовознавство
періодизація
староукраїнське мовознавство
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Історія українського мовознавства : методичні рекомендації для студентів-філологів напряму підготовки 014.01 Середня освіта (Українська мова і література) / уклад. І. С. Гонца. – Умань : ВПЦ “Візаві”, 2016. – 47 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації укладено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра філології, а також вимог кредитно-модульної організації навчального процесу. Вони містить відомості про структуру курсу “Історія українського мовознавства”, теми та питання для обговорення на практичних заняттях, завдання для самостійної, індивідуальної й модульних контрольних робіт, відомості про методи й засоби діагностики успішності навчання, список джерел. Усе це сприятиме оптимізації навчальної діяльності студентів, допоможе виробити й удосконалити навички та вміння, необхідні для лінгвістичної підготовки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6667
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ictorija_ykrajinckogo_movosnavctva.PDF339,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.