Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6760
Назва: Формування продуктивного мислення учнів у процесі вивчення фізики в основній школі
Автори: Декарчук, Марина Вадимівна
Ключові слова: student's productive thought
student's productive activity
механізми і процедури продуктивного мислення
методика застосування механізмів і процедур продуктивного мислення у навчанні фізики
Дата публікації: 2010
Видавництво: НПУ імені М.П.Драгоманова
Бібліографічний опис: Формування продуктивного мислення учнів у процесі вивчення фізики в основній школі [Текст] : автореф. дис... кандидата пед. наук: 13.00.02 / Декарчук Марина Вадимівна; Національний педагогічний ун-т ім. М.П.Драгоманова. - К., 2010. - 22 с.
Серія/номер: УДК;[53(07): 37.03] (043)
Короткий огляд (реферат): Дисертацію присвячено питанням формування продуктивного мислення учнів у процесі вивчення фізики в основній школі в умовах упровадження нового змісту навчання фізики. На основі аналізу психолого-педагогічної і науково-методичної літератури виявлено засоби і прийоми механізмів формування продуктивного мислення учнів. Обґрунтовано методику формування продуктивного мислення учнів у процесі вивчення електричних і магнітних явищ в основній школі на основі організації навчального процесу засобами традиційних і сучасних технологій навчання. Розроблено методичні основи формування продуктивного мислення учнів у процесі вивчення фізики в основній школі. Розроблену методику перевірено експериментально під час проведення педагогічного експерименту та впроваджено в навчальний процес загальноосвітніх навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6760
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dekarchuk.pdf386,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.