Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6976
Назва: Діалектика та економічна логіка формування податку на додану вартість
Автори: Кірдан, Олександр Петрович
Ключові слова: Податок на додану вартість (ПДВ), додана вартість, непряме оподаткування, економічна ефективність, прибуток, податкова база, методи збору ПДВ.
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХНУ
Бібліографічний опис: Кірдан О.П. Діалектика та економічна логіка формування податку на додану вартість // О.П. Кірдан / Вісник Хмельницького національного університету. - 2013. - №5 (Т.1.). - С. 129-133.
Короткий огляд (реферат): Досліджено проблему функціонування податку на додану вартість у працях вітчизняних учених. Проаналізовано зміст публікацій щодо впливу ПДВ на діяльність суб’єктів підприємництва; діючого механізму справляння, можливих напрямів подальшого вдосконалення його адміністрування. Розглянуто суть податку на додану вартість як економічної категорії через дослідження поняття та структури доданої вартості, окреслено історію його становлення. Розкрито порядок формування доданої вартості. Встановлено взаємозалежність між об’єктом оподаткування та доданою вартістю. Проаналізовано способи збору ПДВ та проблеми його застосування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/6976
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кirdan_Khmelnitskiy.pdf269,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.