Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7015
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Леся Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-09-20T11:11:45Z | - |
dc.date.available | 2017-09-20T11:11:45Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.citation | Міжнародна конференція | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7015 | - |
dc.description.abstract | Формування професійних компетенцій майбутніх фахівців у вищій школі України є не лише важливою складовою освітнього процесу, а й однією з базових засад підготовки фахівців. Однак, складний та суперечливий характер суспільних процесів, зміна ціннісної орієнтації молоді, зростання престижу вищої освіти, яка дає можливість бути конкурентоздатним на ринку праці, викликає необхідність зміни не тільки ставлення держави до молодого фахівця, але й удосконалення методів підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи, більшою мірою орієнтуючи їх на власне становлення та розвиток як професіонала, фахівця високого ґатунку. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | компетентність | uk |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ | uk |
dc.type | ConfThesis | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FORMUVANNIa_PROFESIINYKh.pdf | 210,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.