Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7037
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2017-09-26T15:13:02Z-
dc.date.available2017-09-26T15:13:02Z-
dc.date.issued2017-08-24-
dc.identifier.citationФілімонова І.А. Особливості інженерно-педагогічної діяльності майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій / Філімонова І.А. // Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Педагогіка і психологія: Зб. Наук. Праць. – Випуск 51 / Редкол.: В.І.Шахов (голова) та ін. – Вінниця: ТОВ «Нілан ЛТД», 2017. – С. 90-94uk
dc.identifier.issn2415-7872-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7037-
dc.description.abstractУ статті розкриваються основні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. Проведено аналіз поглядів науковців на інженерно-педагогічну діяльність майбутніх фахівців професійно-технічної освіти, охарактеризовано особливості діяльності працівників професійно-технічних навчальних закладів. Здійснена спроба оптимізації визначень «інженер-педагог» та «фахівець-технолог», а також складових інженерно-педагогічної діяльності майбутнього працівника професійно-технічної освіти.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ "Нілан ЛТД"uk
dc.relation.ispartofseriesББК 74. 00+88;-
dc.subjectпрофесійна підготовка, інженерно-педагогічна діяльність, вищі навчальні заклади, інженер-педагог, фахівець-технологuk
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Філімонова І.А. Бар.pdf360,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.