Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7041
Назва: Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій
Автори: Філімонова, Ірина Афанасіївна
Ключові слова: професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри.
Дата публікації: 20-тра-2017
Видавництво: ФОП Жовтий О.О.
Бібліографічний опис: Філімонова І.А. Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій / Філімонова Ірина // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини / [гол.ред.: М.Т.Мартинюк]. – Умань : ФОП Жовтий О. О., 2017. – В. 1. – С. 375-383
Серія/номер: ББК 74.2я43 З 41;
Короткий огляд (реферат): У статті розкриваються основні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій як складної єдності взаємопов’язаних компонентів. Проведено аналіз поглядів науковців на суть та структуру інженерно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців професійно-технічної освіти, обґрунтовано важливість педагогічної та інженерної складової системи професійної підготовки у вищих навчальних закладах, охарактеризовано особливості діяльності працівників професійно-технічних навчальних закладів. Здійснена спроба оптимізації складових інженерно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7041
ISSN: 2307-4906
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filimonova_Koncept.pdf353,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.