Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7041
Назва: | Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри. |
Дата публікації: | 20-тра-2017 |
Видавництво: | ФОП Жовтий О.О. |
Бібліографічний опис: | Філімонова І.А. Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій / Філімонова Ірина // Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини / [гол.ред.: М.Т.Мартинюк]. – Умань : ФОП Жовтий О. О., 2017. – В. 1. – С. 375-383 |
Серія/номер: | ББК 74.2я43 З 41; |
Короткий огляд (реферат): | У статті розкриваються основні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій як складної єдності взаємопов’язаних компонентів. Проведено аналіз поглядів науковців на суть та структуру інженерно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців професійно-технічної освіти, обґрунтовано важливість педагогічної та інженерної складової системи професійної підготовки у вищих навчальних закладах, охарактеризовано особливості діяльності працівників професійно-технічних навчальних закладів. Здійснена спроба оптимізації складових інженерно-педагогічної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7041 |
ISSN: | 2307-4906 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Filimonova_Koncept.pdf | 353,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.