Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7042
Назва: | Ключові компоненти професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів харчової галузі |
Автори: | Філімонова, Ірина Афанасіївна |
Ключові слова: | професійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри. |
Дата публікації: | 20-гру-2016 |
Видавництво: | Видавничий дім "Гельветика" |
Бібліографічний опис: | Філімонова І.А. Ключові компоненти професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів харчової галузі / Філімонова І.А. // Молодий учений. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Івано-Франківськ, 23-24 рудня 2016 р.). – Херсон : Видавничий дім «Гельветика», 2016. – С. 114-117. |
Серія/номер: | УДК 37.01(063) ББК 74.0я43 с 76; |
Короткий огляд (реферат): | У статті проведено аналіз проблеми переходу до компетентнісного підходу в підготовці бакалаврів харчової галузі в педагогічній теорії і практиці. Здійснено моніторинг досліджень, які розкривають зміст професійної компетентності майбутніх фахівців. Обґрунтовано структуру професійної компетентності в контексті інженерно-педагогічної освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7042 |
ISBN: | 978-966-916-198-7 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Filimonova_KomponentuPK.pdf | 376,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.