Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7043
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2017-09-26T15:56:43Z-
dc.date.available2017-09-26T15:56:43Z-
dc.date.issued2017-03-10-
dc.identifier.citationФілімонова І.А. Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладах / Філімонова І.А. // Збірник тез міжнародної науково-практичної конференції: (м. Харків, Україна, 10-11 березня 2017 р. ). Харків: Східноукраїнська організація «Центр педагогічних досліджень», 2017. – с. 79-84.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7043-
dc.description.abstractМета статті полягає у розгляді професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій як складної єдності різних компонентів та аналізі її педагогічної та інженерної складової.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherСхідноукраїнська організація "Центр педагогічних досліджень"uk
dc.relation.ispartofseriesУДК 159.9+37.01 ББК 88.0+74.0я43 В 80;-
dc.subjectпрофесійно-технічна освіта, професійна підготовка, інженерно-педагогічна освіта, вищі навчальні заклади, кваліфіковані робітничі кадри.uk
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filimonova_tezu.pdf603,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.