Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7063
Title: | Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна Попова, Наталія Миколаївна |
Keywords: | гігієна санітарія санітарно-гігієнічні вимоги |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. |
Citation: | Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : навчальний посібник / уклад.: Т.В. Кравченко, Н.М. Попова. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. – 273 с. |
Series/Report no.: | УДК;613:642.5] (075.8) ББК;51.23 я73 С;18 |
Abstract: | У навчальному посібнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології». |
URI: | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7063 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sanitariia_ta_hihiiena.pdf | 406,06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.