Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7063
Title: Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Попова, Наталія Миколаївна
Keywords: гігієна
санітарія
санітарно-гігієнічні вимоги
Issue Date: 2017
Publisher: Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017.
Citation: Санітарія та гігієна закладів ресторанного господарства : навчальний посібник / уклад.: Т.В. Кравченко, Н.М. Попова. – Умань : ФОП Жовтий О.О., 2017. – 273 с.
Series/Report no.: УДК;613:642.5] (075.8)
ББК;51.23 я73
С;18
Abstract: У навчальному посібнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Професійна освіта. Харчові технології».
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7063
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sanitariia_ta_hihiiena.pdf406,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.