Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7171
Назва: Аграрне питання в політичній діяльності С. Вітте в оцінці дослідників початку ХХ століття
Автори: Священко, Зінаїда Василівна
Ключові слова: аграрне питання
аграрні ініціативи
історіографія початку ХХ ст.
С. Вітте
Дата публікації: 2016
Видавництво: Дрогобич : Посвіт
Бібліографічний опис: Священко З.В. Аграрне питання в політичній діяльності С. Вітте в оцінці дослідників початку ХХ століття / З.В. Священко // Східноєвропейський історичний вісник / [головний редактор В. Ільницький]. – Дрогобич : Посвіт, 2016. – Вип. 1. – С. 41–46.
Серія/номер: УДК 94(470+571)"19/20";
Короткий огляд (реферат): В статті проаналізовані погляди дослідників початку ХХ ст. на аграрне питання в політичній діяльності С. Вітте Наголос зроблений на тому, що тематично історіографічний простір початку ХХ ст. позначений наявністю двох ідейно-змістових ніш. Перша з них – це увага до матеріалів Особливої наради з потреб сільськогосподарської промисловості. Друга – характеристика С. Вітте та його економічної моделі. Зазначається, що є достатньо підстав говорити про те, що історіографії початку ХХ ст. був властивий плюралізм думок. Незважаючи на цензуру, тогочасні автори не без негативних для себе наслідків критично висловлювалися на адресу аграрної політики властей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7171
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ahrarne_pytannia_S._Vitte.PDF572,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.