Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7243
Назва: Гендерний підхід в освіті Англії
Автори: Комісаренко, Тетяна Михайлівна
Ключові слова: гендерний підхід
роздільне навчання
спільне навчання
школа для дівчат
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: 3. Комісаренко Т.М. Гендерний підхід в освіті Англії/ Т.М. Комісаренко // збірник матеріалів І Міжнародної наукової конференції Української асоціації дослідників освіти (11 лютого 2017) / За ред. С.Шудло, О.Заболотної, О.Ковальчук. – Київ – Дрогобич : ТзОВ «Трек-ЛТД», 2017. – С. 73.
Короткий огляд (реферат): Роздільна освіта дозволяє ефективніше готувати підростаюче покоління до дорослого життя. Звичайно, спільне і роздільне навчання має свої переваги та недоліки. Самі педагоги стверджують, що спільне навчання не дозволяє повноцінно вирішувати багато питань. У роздільному навчанні один із істотних мінусів – «тепличні умови» для дівчаток з завищеною самооцінкою. Але в цілому більшість освітян схиляються до того, що роздільне навчання приносить кращий результат, ніж спільне. Проаналізувавши вищеперераховане та роблячи вибір між роздільним навчанням та спільним, важливо враховувати, що будь-яка приватна англійська школа ставить за мету сформувати сильну та ціленаправлену особистість, незалежно від того, дівчинка це чи хлопчик.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7243
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
УАДО.docx18,28 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.