Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7388
Назва: МОРАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ СТАРШИХ ДОШКІЛЬНИКІВ ЗАСОБАМИ НАРОДНОЇ ПЕДАГОГІКИ
Автори: Бабій, Інна Володимирівна
Ключові слова: моральне виховання
педагогічні умови морального виховання старших дошкільників засобами народної педагогіки
Дата публікації: 27-січ-2012
Видавництво: «Видавництво “Науковий світ”»®
Бібліографічний опис: Бабій І.В. Моральне виховання старших дошкільників засобами народної педагогіки : автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. пед. наук : спец. 13.00.07 „Теорія і методика виховання” / І.В. Бабій — Умань, 2012. — 22, [1] с.
Серія/номер: УДК 37.034.;
Короткий огляд (реферат): Бабій І. В. Моральне виховання старших дошкільників засобами народної педагогіки. Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук зі спеціальності: 13.00.07 – теорія і методика виховання. – Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини. – Умань, 2012. У дисертації досліджено проблему морального виховання старших дошкільників засобами народної педагогіки. Доведено актуальність теми, проаналізовано стан її розробки на теренах дошкільної освіти. Уточнено сутність поняття «моральне виховання старших дошкільників» як цілісного процесу взаємодії педагогів і вихованців, що спрямований на формування у дітей провідних моральних якостей та уявлень, їхньої моральної свідомості і переконань, засвоєння і актуалізацію дошкільниками моральних норм і правил з позиції народного поняття моралі, розвиток у них моральних почуттів, вироблення навичок моральної поведінки, підготовку до переходу на рівень самовиховання і самовдосконалення особистості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7388
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtoreferat_Babii.pdf675,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.