Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7547
Назва: Психолого-педагогічні засади раннього дитинства
Автори: Рогальська, Надія Василівна
Авраменко, Оксана Олександрівна
Ключові слова: пренатальна педагогіка
ранній вік
режим дня
психологічний розвиток
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавничо-поліграфічний центр «ВІЗАВІ»
Бібліографічний опис: Рогальська Н. В., Авраменко О. О. Психолого-педагогічні засади раннього дитинства: навчально-методичний посібник / Надія Василівна Рогальська, Оксана Олександрівна Авраменко. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2017. – 186 с.
Серія/номер: УДК 159.922.73(075.8);
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник з курсу «Психолого-педагогічні засади раннього дитинства» укладено відповідно до вимог кредитно – модульної системи навчання. Він включає програму курсу та його структуру в межах планових годин з поділом на змістові модулі, лекції, а також матеріали для практичних та лабораторних занять, завдання для самостійної роботи, список літератури. У посібнику подано питання до екзамену, хрестоматію, термінологічний глосарій, підбірку потішок, забавлянок, віршів для дітей раннього віку, додатки. Для студентів вищих навчальних закладів, в яких здійснюється підготовка педагогічних працівників. Може бути корисний вихователям, батькам, усім хто турбується про розвиток і виховання дітей раннього віку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7547
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Navchalno-metoduchnuu posibnuk_Rogalska Avramenko.pdf565,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.