Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7606
Назва: МІСЦЕ ШКІДЛИВИХ ЗВИЧОК У СПОСОБІ ЖИТТЯ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ
Автори: Безверхня, Галина Василівна
Ільченко, Сергій Сергійович
Ключові слова: здоров’я
здоровий спосіб життя
шкідливі звички
студенти
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Безверхня Г. В. Місце шкідливих звичок у способі життя студентів педагогічних спеціальностей / Безверхня Г. В., Ільченко С. С. // Спортивний вісник Придніпров’я.– 2017.- №3.—5-9.
Короткий огляд (реферат): Досліджується наявність і місце нездорових факторів поведінки (шкідливих звичок) у способі життя студентів 2–4 курсів педагогічних спеціальностей нефізкультурного профілю. Встановлено, що вживання алкоголю з різною частотою і під різними приводами дозволяє собі переважна більшість студентів на всіх курсах, а тих, хто категорично проти цього лише 6,7% серед хлопців і 20% серед дівчат на 2-му курсі, 16,7% серед хлопців і 13,3% серед дівчат на 3-му курсі та 23,3% серед хлопців і 10% серед дівчат на 4-му курсі. Найбільш популярним алкогольним напоєм серед хлопців усіх курсів стало пиво, а серед дівчат – вино. Горілка виявилась відкинутим алкогольним напоєм для дівчат усіх курсів і одним із маловживаних напоїв серед хлопців. Постійне тютюнопання, як неодмінна складова способу життя, притаманне для 23,3–30% хлопців 2–4-го курсів навчання, тоді як серед дівчат цей показник не перевищує 6,7% від загальної кількості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7606
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
shkídliví_zvichki.pdf341,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.