Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7613
Назва: Мотивація до занять спортом і відвідування занять з фізичного виховання студентів педагогічних спеціальностей
Автори: Ільченко, Сергій Сергійович
Ключові слова: фізичне виховання
спорт
мотивація
студенти
Дата публікації: 2017
Видавництво: Олімп. л-ра
Бібліографічний опис: Ільченко С. С. Мотивація до занять спортом і відвідування занять з фізичного виховання студентів педагогічних спеціальностей / С.С. Ільченко // Теорія і методика фізичного виховання : науково-теоретичний журнал. – К.: Олімп. л-ра, 2017. – №1. – С. 11–14.
Короткий огляд (реферат): Досліджується мотивація до занять спортом і відвідувань занять з фізичного виховання студентів 2-4 курсів педагогічних спеціальностей нефізкультурного профілю. Встановлено, що більшість студентів (80% хлопців і 70% дівчат на 2-му курсі, 63,3% хлопців на 3-му курсі та 80% хлопців і 66,7% дівчат на 4-му курсі), за виключенням дівчат 3-го курсу (13,3%) займаються в спортивних секціях і мають навіть спортивні розряди (із 3-го до КМС). Мета більшості студентів 2-4 курсів педагогічних спеціальностей у спорті не переслідує досягнення високих результатів, а стосується підвищення фізичної підготовленості, досягнення гармонійності будови тіла, отримання задоволення від рухової активності та покращення здоров’я. Мотивація до відвідуваності занять з фізичного виховання сформована у переважної більшості студентів, які не дозволяють собі пропусків без вагомих причин. Головними цілями присутності на заняттях є розуміння користі, підвищення фізичної підготовленості та отримання заліку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7613
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
motuvaciy.pdf311,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.