Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7802
Назва: Особливості взаємного впливу регіонів і кластерів на інноваційну економічну діяльність
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: регіональний інноваційний кластер
інновація
кластер
ефективність економічної діяльності
інноваційний розвиток регіонів
Дата публікації: 19-тра-2017
Видавництво: Видавець «Сочінський М. М.»
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Особливості взаємного впливу регіонів і кластерів на інноваційну економічну діяльність / О. Л. Богашко // Економіка та управління в ХХІ ст.: виклики та перспективи розвитку : матер. Міжнародної наук.-практ. конф., 18-19 травня 2017 р., м. Умань / за ред. д. е. н., проф. О. Г. Чирви. – Умань : Видавець «Сочінський М. М.», 2017. – С. 61 – 62.
Серія/номер: УДК 33+005(06);
Короткий огляд (реферат): Теоретично-прикладні погляди на процес кластеризації зазнають суттєвої еволюції. Генезис визначень кластера представляє спадкоємність орієнтації на інноваційний розвиток і обмін інформацією та знаннями. В сучасних умовах доцільно вживати наукове поняття «регіональний інноваційний кластер», під яким будемо розуміти довготривалу коаліцію адміністративної влади та громадських організацій регіону, виробничих, переробних, збутових та обслуговуючих підприємств, освітніх закладів, наукових установ та інноваційних форм ведення бізнесу з метою спільної і взаємовигідної розбудови конкурентоспроможної, соціально-орієнтованої економіки, що базується на нових знаннях, інноваціях та всеохоплюючому використанні інтелектуального капіталу регіону.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7802
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_vzayemnoho.pdf410,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.