Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7887
Назва: САПР об’єктів середовища
Автори: Гервас, Ольга Геннадіївна
Ключові слова: Автоматизоване проектування
Об'єкти середовищ
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Гервас О.Г. САПР об’єктів середовища. Навчально-методичний посібник / Гервас Ольга Геннадіївна. – Умань: «АЛМІ», 2017. - 180 с.
Серія/номер: УДК;7.012 (075.)
Короткий огляд (реферат): В навчально-методичному посібнику подається теоретичний матеріал із основних понятійних положень про процес проектування та принципи системного підходу автоматизованого проектування; систем технічного забезпечення САПР; систем математичного забезпечення САПР; основних положень про геометричне моделювання і машинну графіку; основних видів автоматизованих систем, що використовуються у проектуванні, художньому конструюванні та дизайні об’єктів середовища; методичне й програмне забезпечення автоматизованих систем. Детально розкриваються системи забезпечення автоматизованого проектування об’єктів середовища. Надаються методичні рекомендації до проведення лабораторних та практичних занять з курсу «САПР об’єктів середовища». Для наукових працівників, викладачів та студентів інженерних, педагогічних та інженерно-педагогічних ВНЗ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/7887
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sapr.pdf163 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.