Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8005
Назва: Корекційно-педагогічна робота дефектолога засобами естетотерапії
Автори: Білан, Валентина Андріївна
Ключові слова: Корекційно-педагогічна робота
дефектолог
засоби естетотерапії
Дата публікації: 16-лют-2017
Видавництво: ФОП Жовтий
Бібліографічний опис: Білан В. А. Корекційно-педагогічна робота дефектолога засобами естетотерапії / В. А. Білан // Психолого-педагогічний супровід гармонійного розвитку дитини в загальноосвітніх закладах: збірник матеріалів Регіональних науково-методичних семінарів для науковців, практичних працівників та студентів (м. Умань, 15, 16 лютого 2017 р.) / ред. кол.: І. І. Демченко, А. А. Чередник [та ін.]. – Умань : ФОП Жовтий, 2017. – С. 16-21.
Короткий огляд (реферат): Система спеціальної освіти, яка нині охоплює корекційно-розвиваючу та компенсаторно-реабілітаційну роботу має орієнтуватися на вимоги суспільства до своїх громадян і забезпечувати процес формування і розвитку дітей, які мають проблеми розвитку за певним типом соціальної поведінки. Тому професія дефектолога-логопеда спрямована на забезпечення ефективної допомоги дітям дошкільного і шкільного віку з особливими освітніми потребами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8005
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.