Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8358
Назва: Роль інтегрованого курсу «Режисура в танці» для розвитку творчого потенціалу майбутніх вчителів хореографії
Автори: Гекалюк, Людмила Юріївна
Ключові слова: творчий потенціал
інтегрований підхід
режисура в танці
вчителі хореографії
Дата публікації: 2017
Серія/номер: УДК 378:793.3–051;
Короткий огляд (реферат): У статті досліджуються питання розвитку творчого потенціалу майбутніх вчителів хореографії в процесі викладання інтегрованого курсу «Режисура в танці». Акцентується увага на інтегрованому підході до структурування змісту навчання, його ефективності та значення для розвитку творчого потенціалу студентів-хореографів. У статті розкривається зміст інтегрованого курсу «Режисура в танці» та його складові. Автор звертає увагу на практичну частину занять, зміст яких направлений на розвиток творчого потенціалу студентської молоді як майбутній учителів хореографії.
Опис: Гекалюк Л. Роль інтегрованого курсу «Режисура в танці» для розвитку творчого потенціалу майбутніх вчителів хореографії // Проблеми підготовки сучасного вчителя: період. наук. вид. Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. / [ред. кол. : Безлюдний О. І. (гол. ред.) та ін.]. – Умань : ВПЦ Візаві, 2017. – Випуск 16. – С. 113-120.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8358
Розташовується у зібраннях:Факультет мистецтв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гекалюк_Роль_інтегрованого_курсу.pdf382,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.