Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8533
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГвоздецька, Юлія Василівна-
dc.date.accessioned2018-02-25T11:25:41Z-
dc.date.available2018-02-25T11:25:41Z-
dc.date.issued2018-02-25-
dc.identifier.issn2413 - 1865-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8533-
dc.description.abstractУ статті розкрито суть поняття «педагогічні умови». Зважаючи на результати дослідження нами було визначено та теоретично обґрунтовано, що формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів сфери харчових виробництв у процесі фахової підготовки будуть забезпечувати наступні педагогічні умови: забезпечення систематичної позитивної мотивації до оволодіння майбутньої професії; проектування змісту дисциплін циклу фахової підготовки; використання інноваційних технологій у процесі формування професійної компетентності майбутніх спеціалістів; оволодіння практичним досвідом здійснення майбутньої професійної діяльності. Обґрунтований відбір необхідних і достатніх умов є черговим етапом оптимізації процесу фахової підготовки майбутніх викладачів з основ технологій виробництв щодо формування їх професійної компетентностіuk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК;378:664-651-
dc.subjectвикладач з основ технологій харчових виробництв, педагогічні умови, мотивація, інноваційні технології, практична підготовкаuk
dc.titleПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ З ОСНОВ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИuk
dc.title.alternativePEDAGOGICAL CONDITIONS OF FORMATION PROFESSIONAL COMPETENCE OF FUTURE TEACHERS OF BASES OF TECHNOLOGIES OF FOOD PRODUCTION IN THE PROCESS OF PROFESSIONAL TRAININGuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gvozdetskaja Y.pdf247,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.