Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2018-05-08T18:45:05Z-
dc.date.available2018-05-08T18:45:05Z-
dc.date.issued2018-05-08-
dc.identifier.issn2311-5491-
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678-
dc.description.abstractУ статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesУДК 378.03;-
dc.subjectпедагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовкаuk
dc.titleПедагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходуuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Філімонова.pdf172,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.