Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Філімонова, Ірина Афанасіївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-08T18:45:05Z | - |
dc.date.available | 2018-05-08T18:45:05Z | - |
dc.date.issued | 2018-05-08 | - |
dc.identifier.issn | 2311-5491 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8678 | - |
dc.description.abstract | У статті розкриваються основні підходи до визначення педагогічних умов формування професійної компетентності майбутніх фахівців професійної освіти. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | УДК 378.03; | - |
dc.subject | педагогічні умови, фахівець у галузі харчових технологій, мотивація, інноваційні технології, практична підготовка | uk |
dc.title | Педагогічні умови підготовки майбутніх бакалаврів харчових технологій на засадах компетентнісного підходу | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття_Філімонова.pdf | 172,77 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.