Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8715
Назва: Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases.
Інші назви: Готельне та ресторанне обслуговування. Словник термінів
Автори: Щербань, Ірина Юріївна
Бондар, Галина Олександрівна
Ключові слова: готельний та ресторанний бізнес
система професійної (фахової) освіти
організація та практика зовнішньоекономічної діяльності
Дата публікації: 2018
Видавництво: Умань: АЛМІ, 2018.
Бібліографічний опис: Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases. Навчальний посібник для студентів економічних спеціальностей / укл. Г. О. Бондар, І.Ю. Щербань. – Умань: АЛМІ, 2018. – 103 с.
Серія/номер: УДК 811.111(075.8);
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник «Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases» є додатком до НМКД «Іноземна мова (англійська)», містить слова та словосполучення, які найчастіше застосовуються у готельному та ресторанному бізнесі, має на меті сформувати у студентів необхідну комунікативну компетентність у професійній та ситуативних сферах в усній та письмовій формі. Призначений для студентів і викладачів системи професійної (фахової) освіти, працівників готелів, ресторанів, туристичних фірм, а також для тих, хто займається організацією та практикою зовнішньоекономічної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8715
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hotel and Catering. Dictionary of terms and phrases.PDF734,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.