Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/8863
Назва: Аналіз страховиків на ринку страхування життя в Україні
Автори: Мельничук, Юлія Миколаївна
Ключові слова: страхування
страхування життя
страховий ринок
страхова компанія
Дата публікації: 2016
Видавництво: Івано-Франківськ: ВДВ ЦІТ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Бібліографічний опис: Мельничук Ю. М. Аналіз страховиків на ринку страхування життя в Україні / Ю. М. Мельничук // Актуальні проблеми розвитку економіки регіону. - 2016. - Вип. 12(2). - С. 91-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua UJRN/aprer_2016_12(2)__14.
Серія/номер: УДК 369 ББК: 65.27;
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена аналізу ринку страхування життя в Україні. Метою дослідження є аналіз фінансового стану лідерів-страховиків з довгострокового страхування життя. У статті розглянуто показники діяльності страховиків, проаналізовано фінансовий стан компаній. Зроблено висновки щодо стану страховика на ринку страхування життя. У дослідженні використано сукупність загальнонаукових і спеціальних методів, які взаємопов’язані між собою та застосовувалися у роботі в логічному та послідовному зв’язку. Зроблено висновки та запропоновано пропозиції щодо поліпшення фінансового стану страховиків з метою удосконалення страхування життя на сучасному страховому ринку України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/8863
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
aprer_2016_12(2)__14.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.