Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9008
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілошкурська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПавленко, Володимир Олександрович-
dc.date.accessioned2018-10-19T06:16:05Z-
dc.date.available2018-10-19T06:16:05Z-
dc.date.issued2018-10-16-
dc.identifier.citationБілошкурська, Н. В. Концентрація ринку борошна в Україні: особливості оцінки / Н. В. Білошкурська, В. О. Павленко // Менеджмент ХХІ століття:проблеми і перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Умань, 18-19 жовтня 2018 р. / Редкол.: Школьний О.О. (відп. ред.) та ін. – Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. – С. 31–34.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9008-
dc.description.abstractПроведено оцінку концентрації ринку борошна в Україні шляхом розрахунку індексу Херфіндаля-Хіршмана для 10 найбільших борошномельних підприємств. Доведено, що ринок борошна в Україні є низькоконцентрованим.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВидавничо-поліграфічний центр «Візаві»uk
dc.relation.ispartofseriesУДК;338-
dc.subjectконцентрація ринкуuk
dc.subjectіндекс Херфіндаля-Хіршманаuk
dc.subjectринок борошнаuk
dc.subjectоцінкаuk
dc.subjectконкуренціяuk
dc.subjectсередовищеuk
dc.subjectринкова часткаuk
dc.subjectмонополіяuk
dc.subjectмаркетингове дослідженняuk
dc.subjectкон’юнктураuk
dc.titleКонцентрація ринку борошна в Україні: особливості оцінкиuk
dc.typeConfThesisuk
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biloshkurska_Pavlenko.pdf281,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.