Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTokar, A.-
dc.contributor.authorMatenchuk, L.-
dc.contributor.authorKharchenko, Z.-
dc.contributor.authorHaidai, I.-
dc.contributor.authorZahorko, N.-
dc.contributor.authorTarasenko, V.-
dc.contributor.authorVerkholantseva, V.-
dc.contributor.authorPalianychka, N.-
dc.contributor.authorPovorozniuk, Inna-
dc.contributor.authorKravchenko, Lesia-
dc.date.accessioned2018-10-25T12:09:37Z-
dc.date.available2018-10-25T12:09:37Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationTokar A. Combination of vegetable-fruit formulation composition for obtaining high quality products/ A.Tokar, L.Matenchuk, Z.Kharchenko, I.Haidai, N.Zahorko, V.Tarasenko, V.Verkholantseva, N.Palianychka, I. Povorozniuk, L. Kravchenko // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4(11-94), pp. 55-60uk
dc.identifier.urihttp://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9052-
dc.description.abstractIn addressing the food security of the country, it is of importance to ensure a stable provision of safe and high-quality food products to all citizens in sufficient quantities and assortment. Environmental pollution and intensive technologies lead to deterioration of the quality of food, to a less healthy lifestyle whose component is proper nutrition.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherEastern-European Journal of Enterprise Technologiesuk
dc.subjectpureeuk
dc.subjectsaucesuk
dc.subjectorganic productsuk
dc.subjectascorbic aciduk
dc.titleCOMBINATION OF VEGETABLE-FRUIT FORMULATIONuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
COMBINATION OF.pdf249,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.