Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9054
Назва: Податковий менеджмент банку як передумова його стабільного фінансового розвитку
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: Банківська система
національна економіка
банківські продукти
податковий менеджмент
корпоративний податковий менеджмент
доходи банку
Дата публікації: 20-вер-2018
Видавництво: ЦДФБС «ФБС Груп»
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Податковий менеджмент банку як передумова його стабільного фінансового розвитку / О. Л. Богашко // Розвиток фінансів, банківської справи та страхування в Україні та світі : збірник тез доповідей І Всеукраїнської дослідницької Інтернет-конференції студентів та молодих вчених (Київ, 20 вересня 2018 р.) : – Київ : ЦДФБС «ФБС Груп», 2018. – С. 6 – 7.
Серія/номер: УДК 33;
Короткий огляд (реферат): Банківська система будь-якої держави є невід’ємною частиною розвитку загальнонаціональної економіки, через яку проходять всі основні грошові потоки на мікро- і макрорівнях. Економіка держави і банківська система є взаємопов’язаними та взаємозалежними категоріями: з одного боку, розвиток банківських послуг неможливий без існування стійкого економіко-соціального середовища, яке включає в себе належний рівень життя населення, зростання обсягу ВВП, співвідношення експорту та імпорту, розвиток національного виробництва і ключових галузей економіки; з іншого ж – національна економіка не може ефективно функціонувати без прозорої та здорової банківської системи, оскільки остання є посередником в здійсненні всіх фінансових операцій, здійснюваних в країні. Тому держава зацікавлена в оздоровленні всієї банківської системи за допомогою усунення слабких ланок і створення нових методів нагляду та регулювання діяльності банківських установ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9054
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Podatkovyi_menedzhment.pdf120,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.