Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9063
Назва: Сучасні інтеграційні процеси в світовій системі освіти та економіці
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: глобалізація
конкуренція
фахівець
ринок праці
заклад вищої освіти
світовий ринок праці
система освіти
інтеграційні процеси
Дата публікації: 24-кві-2018
Видавництво: Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Сучасні інтеграційні процеси в світовій системі освіти та економіці О. Л. Богашко // Педагогіка співробітництва як складова реалізації освітньої стратегії навчального закладу : збірник матеріалів інтернет-конференції. – Житомир : Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, 2018. – С. 128 – 131.
Серія/номер: УДК 377;
ББК 74.580;
П-24;
Короткий огляд (реферат): В умовах глобалізації та зростання конкуренції проблема якості освіти стала особливо актуальною. Адже виняткове місце у розвитку економіки займають професіонали, що володіють спеціальними знаннями, навичками та досвідом. На світовому ринку праці все більш затребуваними стають фахівці, які мають сучасну підготовку з менеджменту, маркетингу, фінансів, планування та прогнозування. Сферою наукового переосмислення і критичного аналізу став весь ланцюжок формування майбутнього фахівця – від загальноосвітньої школи до університету. Причиною трансформації суспільних поглядів на проблему стало розуміння особливої ролі технічних фахівців (інженерів) і фахівців інших категорій, які володіють методологією точного кількісного аналізу. Потреба в них різко збільшилася в виробничих компаніях, а також у фінансовому секторі і в державному управлінні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9063
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni_intehratsiini.pdf224,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.