Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9262
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФілімонова, Ірина Афанасіївна-
dc.date.accessioned2018-11-15T18:39:26Z-
dc.date.available2018-11-15T18:39:26Z-
dc.date.issued2018-10-10-
dc.identifier.citationЗбірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати» / Навч.-мет.посібник для самостійної роботи студентів / Ю.В.Гвоздецька, І.А.Філімонова – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. – 69 с.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9262-
dc.description.abstractУ посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherУДПУ імені Павла Тичиниuk
dc.relation.ispartofseries378.46:66 (075.8) З-41;-
dc.subjectхолодні страви та закуски, страви з овочів, бутербродиuk
dc.titleЗбірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати»uk
dc.typeTutorialuk
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Filimonova_Zbirnuk.pdf700,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.