Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9512
Назва: Придатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу
Автори: Подзерей, Роман Вікторович
Ключові слова: грунт
речовини
гумус
землеробство
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Подзерей Р.В. Придатність ґрунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу. Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя :Міжнародна науково-практична конференція, м. Київ, Україна, 23-25 травня 2018 року: матеріали конференції. Київ.2018. Т.2. – С. 170-172.
Серія/номер: УДК 631.4(477.46):633;
Короткий огляд (реферат): У тезах висвітлюється питання щодо покращення екологічного стану та родючості грунту. Основна мета органічного виробництва є отримання якісних та безпечних харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9512
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Придатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу.pdfПридатність грунтів Черкаської області для вирощування органічної продукції рослинництва за вмістом гумусу2,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.