Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9581
Назва: Лексикологія англійської мови
Автори: Білецька, Ірина Олександрівна
Ключові слова: англійська мова
лексикологія
конспекти лекцій
практичні заняття
таблиці
схеми
термінологія
завдання
теми рефератів
ІНДЗ
самостійна робота
Дата публікації: 2018
Видавництво: Умань: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Лексикологія англійської мови : навчально-методичний псібник / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини; укладачі: І. О. Білецька. Умань: Візаві, 2018. 165 с.
Серія/номер: УДК 811.111’373(075.8);
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник «Лексикологія англійської мови» призначений для студентів освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 014.02 Середня освіта (Мова і література (англійська)) й укладений відповідно до навчальної та робочої програм з навчальної дисципліни «Лексикологія».Навчально-методичний посібник «Лексикологія англійської мови» варто застосовувати під час підготовки та роботи на практичному занятті, а також для самостійної та індивідуальної роботи студентів у ході опанування курсом «Лексикологія».
Опис: Друкується згідно з ухвалою вченої ради Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини (протокол № 4 від 30 жовтня 2018 року).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9581
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Leksykologiya_angliiskoi_movy.pdf851,82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.