Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9727
Назва: Методика розвязування задач. Елементарна математика ч.ІV.
Автори: Годованюк, Тетяна Леонідівна
Тягай, Ірина Михайлівна
Ключові слова: елементарна математика
навчальний посібник
Дата публікації: 2018
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Годованюк Т.Л. Методика розвязування задач. Елементарна математика : навчально-методичний посібник для студентів фізико-математичних факультетів педагогічних університетів / укл. Т. Л. Годованюк, І. М. Тягай. – Умань: Візаві, 2018 – Ч. ІV. – 120 с.
Короткий огляд (реферат): У посібнику «Методика розв’язування задач. Елементарна математика» пропонуються навчально-методичні матеріали, які допоможуть студентам у вивченні курсу «Елементарна математика», у підготовці та проведенні занять з математики під час проходження педагогічної практики та в подальшій професійній діяльності. Посібник призначено для студентів математичних спеціальностей педагогічних університетів, учителів математики загальноосвітніх навчальних закладів та і всіх тих, хто цікавиться математики. Матеріали посібника можуть використовувати абітурієнти для підготовки до ЗНО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9727
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Елементарна_ІV.pdf271,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.