Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9757
Назва: Індустрія гостинності та її роль у розвитку підприємництва в Україні
Автори: Слатвінська, Леся Анатоліївна
Ключові слова: індустрія гостинності, підприємництво
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: 2. Слатвінська Л. А. Індустрія гостинності та її роль у розвитку підприємництва в Україні / Л. А. Слатвінська // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей V Міжнар. наук. практ. конф., Київ 26-27 квітня 2018 р. / Мі-во освіти і науки України, М-во культури України, Київ. Нац.. ун-т культури і мистецтв; Київ. Ун-т культури; Ф-ет готельно-ресторанного і туристичного бізнесу. – Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2018. – С. 310-314. (0,2 д. а.)
Короткий огляд (реферат): Сьогодні індустрія гостинності – дуже важливий і один із ключових факторів успішного розвитку туризму загалом. Важко сказати, що у XXI ст. сфера індустрії гостинності є добре розвиненою. Зараз вона тільки перебуває на етапі відновлення. Це пов’язане з тим, що як тільки почався технологічний прогрес, люди перестали звертати увагу і навіть зовсім забули про людські потреби в турботі, добрих словах і спілкуванні. Працівники почали приділяти увагу тільки технічному розвитку і зовсім забули про розвиток власних кваліфікаційних рис. Тому проблема розвитку гостинності набуває особливого значення в умовах сучасного виробничого середовища.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9757
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Гостинність 2018 (7).pdf4,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.