Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/9994
Назва: Оптимізація методичної системи навчання інформатики у коледжах технічних напрямів
Автори: Мельник, Олексій Сергійович
Ключові слова: інформаційні технології
професійна освіта
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Мельник О.С. Оптимізація методичної системи навчання інформатики у коледжах технічних напрямів / О.С. Мельник, А.А. Гедзик/ Збірник матеріалів VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених «Наукова молодь-2018» (16 лист. 2018 р., м. Київ) [Електронний ресурс] / за ред. Спіріна О.М. та Яцишин А.В. – К.: ІІТЗН НАПН України, 2018. – С. 132–139.
Серія/номер: УДК;377
Короткий огляд (реферат): Широка інформатизація, бурхливий розвиток комп'ютерів і інформаційних технологій, необхідність для фахівців самих різних профілів реалізовувати свої знання за допомогою комп'ютерів привели до появи нових реалій навчання, які формують у людини здатність до самонавчання, що дозволяє в певній мірі компенсувати інтенсивне оновлення професійних знань. Поява нового інструменту наукового пізнання - комп'ютера, дозволило підвищити вимоги до рівня професійних знань. При цьому головні орієнтири навчання стали відбивати головні якості комп'ютера: великий обсяг пам'яті, швидкість доступу і обробки інформації, системна організація та багате інтерактивне середовище. Ці реалії виявилися природними як інструмента вдосконалення навчального процесу та формування його оптимальних форм.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/9994
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Melnyk_Gedzik.pdf181,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.