Перегляд зібрання за групою - Автори Філімонова, Ірина Афанасіївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 3 до 22 із 37 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019-02-20Аналіз стану сформованості аксіологічного компоненту професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологій у процесі вивчення фахових дисциплінФілімонова, Ірина Афанасіївна
2016-04-12Виробниче авчанняФілімонова, Ірина Афанасіївна
2016Виробниче навчанняГвоздецька, Юлія Василівна; Філімонова, Ірина Афанасіївна
2017-10-23Виробниче навчанняФілімонова, Ірина Афанасіївна
2021-12-03Виробниче навчанняГвоздецька, Юлія Василівна; Філімонова, Ірина Афанасіївна; Ткачук, Станіслав Іванович; Джога, Ольга Валентинівна
2022-05-30Збірник технологічних карток «Приготування борошняних страв» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна
2018-10-10Збірник технологічних карток «Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати»Філімонова, Ірина Афанасіївна
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з риби та морепродуктів» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлыя Василiвна
2020-12-04Збірник технологічних карток «Приготування страв з яєць та сиру» : навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студ.Філімонова, Ірина Афанасіївна
2017-03-20Ключевые компоненты профессиональной компетентности будущих специалистов-технологов пищевой отраслиФілімонова, Ірина Афанасіївна
2016-12-20Ключові компоненти професійної компетентності майбутніх фахівців-технологів харчової галузіФілімонова, Ірина Афанасіївна
2021-05-30Компетентнісний підхід у підготовці майбутніх фахівців у галузі харчових технологій : монографіяФілімонова, Ірина Афанасіївна; Гвоздецька, Юлія Василiвна; Ткачук, Станіслав Іванович; Ящук, Сергій Миколайович
2017-05-20Концептуальні підходи до професійної підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологійФілімонова, Ірина Афанасіївна
2018-02-20КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙФілімонова, Ірина Афанасіївна
2016-04-12Методичні рекомендаціїФілімонова, Ірина Афанасіївна
2018-11-15Мотиваційно-ціннісне середовище як педагогічна умова формування професійної компетентності майбутніх бакалаврів харчових технологійФілімонова, Ірина Афанасіївна
2022-10-25Основи дієтичного, лікувального та дитячого харчування. Дієтичні страви:Філімонова, Ірина Афанасіївна
2017-03-10ОСОБЛИВОСТІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХФілімонова, Ірина Афанасіївна
2022-04-30Особливості підготовки майбутніх фахівців-технологів у галузі харчових технологій до професійної діяльності у вищих педагогічних навчальних закладахФілімонова, Ірина Афанасіївна
2017-08-24ОСОБЛИВОСТІ ІНЖЕНЕРНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ-ТЕХНОЛОГІВ У ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙФілімонова, Ірина Афанасіївна