Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10650
Назва: Особливості соціального страхування в Україні як один із аспектів соціального захисту населення
Автори: Матрос, Ольга Олександрівна
Ключові слова: соціальний захист
соціальне страхування
втрата працездатності
медичне страхування
страхові внески
Дата публікації: 19-січ-2019
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Матрос О.О. Особливості соціального страхування в Україні як один із аспектів соціального захисту / О.О. Матрос // Соціальна робота та соціальна освіта / Ред. кол.: Н. М. коляда, О.О. Кравченко, О. І. Безлюдний та ін. – Випуск 2. – Умань, 2019. – С. 29–32.
Серія/номер: УДК;364.3/.4
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено особливості соціального страхування як один із аспектів у системі соціального захисту населення в Україні. Розкрито сутність поняття «соціальне страхування» через призму теорій та думок. Пройшовши тривалий шлях еволюції, воно модифікувалося відповідно до потреб часу. Проте й нині відбуваються зміни та адаптація окремих його елементів та механізмів відповідно до потреб сьогодення. Наведено види соціального страхування (зокрема через тимчасову втрату працездатності; від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності й медичне) та принципи соціального страхування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10650
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матрос О.О, стаття.pdf580,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.