Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10896
Назва: | Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної сфери |
Автори: | Кирилюк, Ірина Миколаївна |
Ключові слова: | туризм гастрономічний туризм фестиваль гастрономічний тур |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Умань |
Бібліографічний опис: | Кирилюк І. М. Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної сфери / І. М. Кирилюк // Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конф., 29-30 трав. 2019 р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – С. 18-20. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено гастрономічний туризм як перспективний вид розвитку ринку туристичних послуг , його роль і місце в туристичній індустрії. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10896 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_Кирилюк6.pdf | 337,76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.