Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10896
Назва: Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної сфери
Автори: Кирилюк, Ірина Миколаївна
Ключові слова: туризм
гастрономічний туризм
фестиваль
гастрономічний тур
Дата публікації: 2019
Видавництво: Умань
Бібліографічний опис: Кирилюк І. М. Гастрономічний туризм як чинник розвитку туристичної сфери / І. М. Кирилюк // Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії : збірник матеріалів міжнародної науково-практичної конф., 29-30 трав. 2019 р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – С. 18-20.
Короткий огляд (реферат): Досліджено гастрономічний туризм як перспективний вид розвитку ринку туристичних послуг , його роль і місце в туристичній індустрії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10896
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник_Кирилюк6.pdf337,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.