Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
Назва: Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Ключові слова: Smart-освіта
конкурентоспроможність
фахівців харчової галузі
інтерактивний освітній простір
Дата публікації: тра-2019
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дубова Н.В. Smart-освіта як засіб формування конкурентоспроможності фахівців харчової галузі // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : Міжнародна науково-методична конференція до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М.І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. : [тези] / редкол. : О.І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С.209-211
Короткий огляд (реферат): Smart-освіта – це навчання в інтерактивному освітньому просторі за допомогою світового контенту, який знаходиться у вільному доступі. Головне у цьому процесі – це максимальна доступність знань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11535
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smart-освіта.pdf357,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.