Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11642
Назва: Вимоги до підготовки вчителя початкової школи у Польщі
Автори: Комар, Ольга Анатоліївна
Ключові слова: підготовка вчителя
європейські знання
управління освітою
європейська освіта
Дата публікації: 2019
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Комар О. А. Вимоги до підготовки вчителя початкової школи у Польщі. Модернізація освітнього середовища: проблеми та перспективи : Матеріали П’ятої Міжнародної науково-практичної конференції, м. Умань, 10–11 жовтня 2019 року. FOLIA COMENIANA: Вісник Польсько-української науково-дослідницької лабораторії психодидактики імені Я. А. Коменського / гол. ред. Осадченко І. І. Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. С. 106–109.
Короткий огляд (реферат): Європейська освіта вимагає, щоб сучасний вчитель був не тільки людиною яка дає знання, а й радником учня в його розвитку, у формуванні самостійних і творчих основ. До таких завдань має бути підготовлена нова генерація випускників, обладнана знаннями, вміннями і педагогічною підготовкою. Від якості підготовки вчителя сьогодні, залежить майбутнє Польщі. Сьогодні потрібний такий учитель, який щодня керується універсальними цінностями, компетентний фахівець, відкритий для потреб, очікувань і проблем учнів, критичний і відповідальний за свій розвиток, постійно вдосконалюючий свій фах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11642
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Комар.pdf225,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.