Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13175
Назва: Особливості організації обліку інноваційної діяльності підприємств
Автори: Демченко, Тетяна Анатоліївна
Слатвінський, Максим Анатолійович
Чирва, Ольга Григорівна
Ключові слова: інноваційна діяльність
бухгалтерський облік
аналітичний облік
управління капіталом
контроль
аналіз
Дата публікації: 2020
Видавництво: ТНУ імені В. І. Вернадського
Бібліографічний опис: Демченко Т. А., Слатвінський М. А., Чирва О. Г. Особливості організації обліку інноваційної діяльності підприємств. Вчені записки ТНУ імені В. І. Вернадського. Серія: Економіка і управління. 2020. Т. 31 (70). № 3. Ч. 2. С. 128–132.
Серія/номер: УДК;658.787
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито значення формування чіткої та обґрунтованої системи бухгалтерського обліку інноваційної діяльності підприємств, досліджено передумови та принципи його правильної організації. Проаналізовано основні принципи обліку та їх застосування в системі обліку інноваційної діяльності на підприємстві. Встановлено взаємозалежність та підпорядкованість основних принципів. Окреслено проблеми, що виникають при цьому, запропоновано шляхи їх вирішення. Визначено напрями застосування аналізу для підвищення ефективності інноваційної діяльності підприємств, організації використання рахунків бухгалтерського обліку та складання як внутрішньої так і фінансової звітності підприємства, створення дієвого документообігу щодо обліку інновацій та дотримання засад внутрішнього контролю та аудиту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13175
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf309,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.