Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13256
Назва: Забезпечення регіонального інноваційного розвитку шляхом використання переваг кластерних об’єднань
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: регіон
інноваційна економіка
регіональний інноваційний розвиток
інноваційна інфраструктура
кластер
кластеризація
Дата публікації: 11-лис-2020
Видавництво: ДВНЗ «ХДАУ»
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Забезпечення регіонального інноваційного розвитку шляхом використання переваг кластерних об’єднань / О. Л. Богашко // Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ : збірник тез доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції з дистанційною участю, Том І, 11 листопада 2020 р. – Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2020. – С. 35–38.
Серія/номер: УДК;35:33.021.8
Короткий огляд (реферат): Побудова ефективної інноваційної інфраструктури є одним із найперших кроків до створення повноцінної регіональної інноваційної системи, що безумовно, сприятиме переходу регіонів України на інноваційний шлях розвитку. У рамках регіональної інноваційної системи інноваційна діяльність здійснюється у різних формах і проявах безліччю економічних суб’єктів й залежить від державної інноваційної та регіональної політики. Саме інноваційна інфраструктура поєднує таку діяльність в єдину систему, яка забезпечує повноцінний інноваційний розвиток як окремого регіону, так і країни в цілому. Дослідження у сфері розвитку і ефективної діяльності інноваційної інфраструктури регіону в сучасних українських умовах представляють значний науковий інтерес і можуть мати широке практичне застосування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/13256
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zabezpechennia_rehional.pdf291,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.