Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/10046
Назва: Підходи до вивчення іноземної мови студентів нефілологічного напряму
Автори: Веремюк, Людмила Леонідівна
Ключові слова: іноземні мови
нефілологічний напрям
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: 1. Веремюк Л.Л. Підходи до вивчення іноземної мови студентів нефілологічного напряму / Л.Л. Веремюк // Іноземна мова у професійній підготовці спеціалістів: проблеми та стратегії: збірник тез доповідей [Електронний ресурс] II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Кропивницький: РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2018. – С. 124-126.
Короткий огляд (реферат): Стрімке входження України в єдиний освітній простір зумовлюють об'єктивну потребу суспільства у фахівцях зі знанням іноземної мови, яка використовується як засіб комунікації з колегами-представниками різних культур і народів. Для задоволення цієї нагальної потреби українського суспільства у ВНЗ стали перебудовувати методику викладання іноземних мов. Включення в програму навчання іноземних мов культурологічних відомостей пов'язано не з прагненням надати навчальному процесу цікавості, а з внутрішньою необхідністю самого процесу навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.udpu.edu.ua:8181/handle/6789/10046
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези Кропивниц 2018.pdf305,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.