Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2310
Назва: Економічна теорія. Макроекономіка
Автори: Слатвінський, Максим Анатолійович
Ключові слова: Макроекономіка
Дата публікації: 2014
Видавництво: ФОП Жовтий О. О.
Бібліографічний опис: Економічна теорія. Макроекономіка / навч. посібник / Укл. М. А. Слатвінський. – Умань : ФОП Жовтий О. О., 2014. – 188 с.
Серія/номер: УДК;330.101.541(075.8)
ББК;65.012.3я73
Короткий огляд (реферат): Цикл навчальних посібників з економічної теорії: основи економічної теорії, макроекономіка, мікроекономіка, спрямований на вивчення закономірностей розвитку економічних систем, економічних законів та принципів їх функціонування, дій людей, спрямованих на ефективне господарювання за умов обмежених економічних і природних ресурсів, особливостей ринкових перетворень в Україні, сучасних процесів глобалізації економічного життя суспільства. У циклі посібників з економічної теорії на основі узагальнення фундаментальних надбань світової економічної думки і практики господарювання розглядаються основні питання економічної теорії – загальні основи соціально-економічного розвитку суспільства, товарного виробництва і ринкової економіки, теоретичні основи мікро- та макроекономіки, світового господарства та міжнародних економічних відносин. Посібник сформовано у вигляді стислого викладу тематичного матеріалу, містить контрольні запитання та практичну частину, що сприятиме його більш глибокому засвоєнню. Книга розрахована на студентів напрямів підготовки 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» та 6.140103 «Туризм», а також всіх інших зацікавлених у вивченні економічної теорії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/2310
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ET_MA.pdf95,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.