Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3147
Назва: З досвіду підготовки студентів-географів до краєзнавчо-туристичної роботи в школі
Автори: Браславська (Тімець), Оксана Володимирівна
Ключові слова: Географія
краєзнавство
Дата публікації: 2015
Видавництво: Переяслав-Хмельницький, ФОП Лукашевич О. М., 2015.
Бібліографічний опис: Браславська О. В. З досвіду підготовки студентів-географів до краєзнавчо-туристичної роботи в школі // Фізичне виховання, спорт і туристсько-краєзнавча робота в закладах освіти : Збірник наукових праць. – Додаток до Гуманітарного віснику ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди». – Переяслав-Хмельницький, ФОП Лукашевич О. М., 2015. – 216-221.
Серія/номер: УДК 371.134:911.07
Короткий огляд (реферат): Анотація. В статті здійснено аналіз рівня підготовки студентів-географів в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини до краєзнавчо-туристичної роботи. Виявлено і узагальнено оптимальні шляхи її покращення. У тому ж контексті визначено значення краєзнавчого компоненту у формуванні професійної компетентності майбутніх учителів географії. Виявлений пріоритет практичних занять й фахових практик як оптимальних видів навчально-виховної діяльності, що оптимізують процес їх підготовки студентів до краєзнавчо-туристичної роботи з учнями.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3147
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pereyaslav.pdf243,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.