Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3335
Назва: ОСНОВНІ ЛІНГВОСТИЛІСТИЧНІ ПОНЯТТЯ І КАТЕГОРІЇ (словник-довідник філолога)
Автори: Коломієць, Інна Іванівна
Ключові слова: стилістика
стилістема
стиль
експресія
фоностилістика
лексична стилістика
граматична стилістика
стилістика мови
функціональна стилістика
конотація
Дата публікації: 2015
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Основні лінгвостилістичні поняття і категорії (словник-довідник філолога) / укладач І. І. Коломієць. – Умань ВПЦ «Візаві»,2015. – 202 с.
Серія/номер: УДК 811.161.2’38 (075.8) ББК 81.411.1-7 я73;
Короткий огляд (реферат): Словник-довідник розкриває значенняосновних понять та категорій, якими послуговується сучасна лінгвостилістика як наука і навчальна дисципліна. Пропонований стилістичний словник – це спроба систематизувати й упорядкувати термінологію цієї науки у більш повному обсязі. До словника включено значну кількість синонімічних одиниць, із домінуванням однієї із них, посилання на антонімічні номінації понять терміносистеми лінгвостилістики. Реєстр основних стилістичних термінівдоповнюється різноманітним ілюстративним матеріалом та супровідним коментарем щодо закономірностей уживання тих чи інших мовно-виражальних засобів та їх цілеспрямованого призначення. Словник-довідник розрахований на студентів-філологів,вчителів-словесників загальноосвітніх навчальних закладів, а також на всіх тих, хто вивчає, шанує рідне слово.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/6789/3335
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Slovnyk-dovidnyk_zi_stylistyky.pdf2,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.